Näin monta vuotta ja vituttaa etten heti ole voinut itseäni kuunnella.....

Jälleen kerran täytyy todeta että olen ollut niiiiin vääräsä että hävettää. Tiedättekö sen tunteen kun kenkä on väärässä jalassa? kyllähän se jalka sinne menee ja voi sillä kävelläkkin mutta ei se hyvä ole, hankaa rakkkulaa.

Tältä tuntuu Budi.....Muttakun aina pitää yrittää, onko se sitten sitä suomalaista sisua? vai hulluutta?  Tiedän että tämä päättyy, korjaan tämän on loputtava en kestä ihmistä lähelläni joka loukkaa tajuamattaan, kokoajan.

Kyllä asioista on puhuttu ja olen sanonut miltä tuntuu ei vaikutusta......tai no ei vaikutusta, mutta se puolustuspuheen ja selittelyn määrä! Puuh! Nykyään näin kolmenvuoden vierellä eloilun jälkeen ei minun edes tarvitse kuunnella kaikkea kun tiedän miten hän sanansa valitsee.... olo on kun tuulimyllyä vastaan taistelisi. Ja se väsyttää monesti ajattelenkin "selvä tee miten itse tykkäät, tukkisit vain tuot turpas ja kerrankin tekisit jotain" mutten jaksa heittää vettä myllyyn ja murisen vain joo joo.

Erinäisten elämänkiemuroitten kautta olen suhteellisen jumissa myös Mr. Junnun kanssa edelleen......

Tunnetasolla: Kaikki on hyvin kun häntä ei näy eikä kuulu, van auta armias jos sitä ihmistä näkee, tämä tyttö on sulaa vahaa ja joka hiton kerta. Hän tiedostaa tämän...hitto....luultavastikkin kohta panetuksissani hyppään herran kanssa sänkyyn, vaikka sekään ei todellakaan ole ratkaisu yhtään mihinkään.

Sitäpaitsi itseä kismittää edelleen ajatus että sänkyyn kyllä kelpaisin mutten hänen sydämmeen -Miehen intohimoa ei saa koskaan sekoittaa kunnianosoitukseen.

Eikä tätä tunne myllerrystä auta sekään että on pakko olla Junnuun yhteydessä töiden puolesta, mutta luojankiitos ei jokaviikko. Kerkee neito kuivata pöksynsä ja palata maan pinnalla heh ;)

Korkokenkieni korot olivat vuosien saatossa kulahtaneet eikä niillä voinut kunnolla seistä joten käytin ne suutarilla. Jälleen ne ovat tukevat jalassa, mutten ole niitä vielä käyttänyt. Kohta on se aika, työnnän saappaat jalkaani ja potkin tieni auki uudelleen.