Perjantai ilta eikä mitään tekemistä? Koko päivän suunnittelin kuinka mahtava ilta tästä oikein voisikaan kehkeytyä, mutta kuinkas kävikään? Istun yksin kämpillä, läppäri sylissäni. Tosin tämäkään varmaan kauan sylissä pysy, kun tuo mokkulan kerpele yrittää katkoa yhteyden vähänväliä.

Kukaan ei aijo, jaksa eikä viitsi tehdä mitään. Kuinka pirun tylsiä ihmiset voikaan olla nykyään? Luultavammin limudiskostakin saisi enemmän viidykettä elämäänsä. Miksi ihmisistä tulee automaattisesti tylsiä kun he ovat +24? Mikä siinä on ettei enään ole hauskaa lähteä vaikka ajelemaan ympäri kaupunkia taikka kävelemään kaupunkiin illalla ja ihmettelemään kaupungin sykettä? Ehei, sehän on ihan syntistä ja tylsää? Niin no minusta se, että istuu kotona vahtaamassa telkkaria tai koneella on vielä tylsempää. 

Vai onko se vika sitten vain minussa? Minä en halua myöntää että olen itsekkin vain vanha haaska jolla ei ole "oikeaa" elämää. Kai se sitten on niin että jo tässävaiheessa elämää pitäisi olla lapsia (vähintään tulossa jos ei jo ole) asuntolaina, työ, autolaina, avioliitto (vähintään kihlattu), viidenvuoden urasuunnitelma ja helvetinmoinen stressi kaikesta mahdollisesta. Mutta olenkin vain jollain tapaa kieroonkasvanut yksilö kun en tätä kaikkea ole jo tässävaiheessa saanut aikaiseksi.

Niin minunhan elämäni koostuu lähinnä koulusta, koirasta ja ihmissuhde härdelleistä. Totaalisen epänormaali eläjä siis.