Pesrjantai ja karmee lentsu päällä. Mä en kestä! Toisaalta en kestä olla viikollakaan kipeänä, mutten myöskään viikonloppuna. Oon ihan liian tunnollinen koulunkävijä sairastamiseen :)

Aina kun on kipeä tai kiireinen, tulee se kaipuu sitä toista puoliskoa kohtaan.

Itsellä lähinnä koiran vuoksi....miksi? Siksi koska itselle tuosta koirasta on tullut sellainen henkireikä ja taas toisaalta ahistava vastuun ja rajoitteiden tuoja. Koiran olen ottanut ja se ansaitsee vain ja ainoastaan parasta. Se että minä olen kipeä ja väsynyt ei ole sen vika. Se tarvitsee päivittäin liikuntaa ja virikkeitä. Välillä tuntuu että vastuu ja rajoitteet pukkaavat päällimäiseksi asiaksi tuosta lemmikistä, mutta sitten kun riekutaan pihalla ja nauran ääneen koiralle kaikki unohtuu. Sitäpaitsi tuntuu typerältä olla kävelyllä ilman koiraa :)  Ei voi muuta todeta kuin että luojan kiitos olen aina ollut niin pers aukinen etten hevosta koskaan laittanut. Niitä kun on lähes pakko liikuttaa.

Eläimistä yleensäkkin, olen aina pitänyt eläimistä.....okei paitsi kanalinnut ei kuulu tähän joukkoon, mutta kaikki muut.

Nykyaikana on huomannut kuinka ihmiset ovat vieraantuneet eläimistä. Monesti kuulee sanottavat että "koira on hyper aktiivinen hyppii ja riehuu paljon" "se haukkuu tai puree". Noh.... moni ajattelee että ongelma koira tai vaikea koira. Vaikka pitäisi miettiä MIKSI? Mikä saa eläimen käyttäytyvän tietyllä tavalla?  Kaikkeen eläimen käyttäytymiseen on yleensä looginen syy.

Monelle tulee yllätyksenä sekin kun sanoo että eläimet eivät ymmärrrä vihaisuutta, raivoamista tai huutoa eritoten turhautumista. Eläin ei ilmaise sellaisia tunteita itse, miten se osaisi tulkita niitä ihmiseltä. Huudat ja raivoat koiralle mitä koira tekee? Pyrkii väistämään sinua, katselee totaalisena kysymysmerkkinä. Hevonen noh, tekee sen mitä osaa parheiten juoksee pois.

Yleensä eläinten kanssa parhaimpia tuloksia  saa aikaan, asian kuin asian kanssa, kunhan on kärsivällinen ja rauhallinen sekä vähän vielä kärsivällinen. Turhautuminen ja raivoaminen on täysin turhaa koska ne eivät siitä opi mitään, evätkä ymmärrä sitä.

Niin eläimet on loogisia ja kohtuu yksinkertaisia, ihmiset ei.....Ihmiset on sitten typeriä otuksia, on syvästi loukkaantuneita, loukkaajia, pettäjiä, tunteettomia, vain omaa itseä ajattelevia, masentuneita, hyväksi käyttäjiä........Listaa voisi jatkaa loputtomiin. 

Niin ehkä elämä ei olekkaan monimutkaista, ihmiset ovat vain itse monimutkaisa, kaikkine vikoineen, rajoitteineen ja epä loogisine ratkaisuineen.