Mistä löytää miehiä/uusia tuttavuuksia?

Tosiasiahan on että tuttava ja ystäväpiiriähän ei loputtomasti voi kaluta läpi, sekä siinä on niitä jotain kirjoittamattomia sääntöjäkin esim. hyvän ystävän ex siihen ei kajota, hyvään ystävään ei kannata kajota eikä kylläkään ystävän mieheen.  Joten mistä uusia tuulia?

Täytyy myöntää että olen melko laiska himmaileaan baareissa joka viikonloppu. Toisaalta taas mitä ihmettä baarista voisi löytää? Suurinosa jätkistä baareissa (HOX! menomestoissa) luulevat olevansa jotan yliluonnollisen hyvää sekä jotain hemmetin panomiehiä, ja kaikkihan me tiedetään että eihän niistä mihinkään yleensä ole. (toisinsanoen runkata voi ilmeisesti naisellakin!?)

Mutta kokeilimpas monien vuosien tauon jälkeen käydä niinkin nostalgisessa paikassa kuin chat. Alkuun tuntui pelkkä privaatti keskustelun aikaansaaminenkin vaikealta, mutta teknisten ogelmien jälkeen käyttö alkoi luistaa.

Jutustelu anonyyminä anonyymin ihmisen kanssa on minusta melko rentouttavaa. Keskustellessa vai ei saa KOSKAAN unohtaa että linjan toisessa päässä voi olla stalkkeri, murhaaja, korannussija tai akanhakkaaja. Yleensä jutustelu etenee kutakuinkin niin että kysytään ikää asuinpaikkaa, sijaintia, kuvaa ja sitten halutaan seksiä. WOOT? Mikä ihmisiä vaivaa? Hankkiiko ihmiset nykyään seksiä chatista? Itselle tulee jotenkin friikki olo, miksi ne hakevat netistä seksiä, eikö ne saa muuten vai, mikä niitä vaivaa?

Mutta onhan siellä normaalejakin ihmisiä sekä vielä oudompia. Kuten eräs mies joka halusi piiskausta, kieltäydyttyäni tästä kuniasta ja rahasta. Seuraavaksi pyydettiin myymään pikkuhousut 150e. Juu eihän tuo summa hassumpi olisi pikkuhousuista voisin vaikka lirauttaa niihin hieman tuosta summasta Mutten näe tulevaisuuttani pikkarin myyjänäkään koska jos tuolle tielle lähtisin haluaisin ehdottomasti turvata selustani ja pysyä täysin anonyyminä henkilönä.

Mutta vaikka olen pariin otteeseen chatissä nyt viihtynytkin tuntuu ettei se ole se paikka mistä minä löytäisin uusia tuulia elämääni. Mutten menetä toivoani vielä, haistellaan ilmaa kyllä se sieltä vielä ilmaantuu :)